AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelini ağlarken görmek

Kahve falında gelini ağlarken görmek

Kahve falında gelini ağlarken görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gelini ağlarken gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında ağlayan gelin görmek darlık içine düşeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak gelin olmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan bir gelin görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelini ağlarken görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında gelin hamile görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gelin çiçeğini kapmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında gelin başı yaptırdığını görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde gelin görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir