AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin para saydığını görmek

Kahve falında birinin para saydığını görmek

Kahve falında birinin para saydığını görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında birinin para saydığını gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Kahve falında başkasının kağıt para saydığını görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında para saymak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında para saydığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok kağıt para saymak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para saydığını görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına alamet eder.

Kahve falında babasının para saydığını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet eder.

Kahve falında altın para saymak fakirlerin güleceğine, düze çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir