AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para almak ve saymak

Kahve falında kağıt para almak ve saymak

Kahve falında kağıt para almak ve saymak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında kağıt para saymak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kağıt para saydığını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok kağıt para saymak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet eder.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak kariyerinin yükseleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kağıt para saymak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında kağıt saymak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir