AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının beyaz ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başkasının beyaz ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başkasının beyaz ayakkabı giydiğini görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ona göre davranacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının beyaz ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Kahve falında başkasının beyaz ayakkabı giydiğini görmek mekân değiştireceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz ayakkabı giymek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir