AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek etrafına güzel insanların dolacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalettir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kötü sözler duylacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir