AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi bavul görmek

Kahve falında kahverengi bavul görmek

Kahve falında kahverengi bavul görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, çok mutlu günler geçireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi bavul gördüyseniz:

  • Dikkatli bakmanız durumunda nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında kahverengi bavul görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işarettir.

Kahve falında sarı bavul görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bavulunu hazırlamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulur.

Kahve falında iki bavul görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek yorulur.

Kahve falında bavul kaybetmek yüzünün güleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bavul görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bavul açmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir