AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı ağrımak

Kahve falında başı ağrımak

Kahve falında başı ağrımak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başı ağrımak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Kahve falında başkasının başının ağrıdığını görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başı ağrımak kendini toparlayamayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başının ağrıdığını görmek şükrederek yaşayacağına, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin ağrıdığını görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet eder.

Kahve falında karnının ağrıdığını görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında karnı ağrımak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir