AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının başında şapka görmek

Kahve falında başkasının başında şapka görmek

Kahve falında başkasının başında şapka görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, artık daha dikkatli davranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının başında şapka gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanda fark yaratmak için gereken hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında başına şapka giymek ticarette zarar edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin başında şapka görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerinin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında başa şapka takmak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının başında şapka görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başında şapka görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başına şapka takmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir