AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında şapka görmek

Kahve falında başında şapka görmek

Kahve falında başında şapka görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, insanların takdirine mazhar olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, iş sahibi olunacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında başında şapka gördüyseniz:

  • Üzerinde fazla zaman harcadığınız plan, iş, veya projelerinizle ilgili gelişmeler ne yönlü olursa olsun sabırla yaklaşabilir bir yapınız var.

Kahve falında birinin başında şapka görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında başına şapka giymek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başa şapka takmak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında başında şapka görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında başına şapka takmak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının başında şapka görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir