AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bunun farkına varacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu gördüyseniz:

  • Ödün vermek zorunda hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında şapka görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, fikirlerinin çatışacağına delalet eder.

Kahve falında birinin başında şapka görmek ortamın bir hayli gerileceğine, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başa şapka takmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında başına şapka giymek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başına şapka takmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının başında şapka görmek işlerinin ağırlaşacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir