AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek hayatın tadına varacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının balık tuttuğunu görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak güzel ve mutlu günler görüleceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında tuttuğu balığı kaçırmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin balık tuttuğunu görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında balık tutan adam görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin balık tuttuğunu görmek geçim derdine düşmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir