AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil balgam çıkartmak

Kahve falında yeşil balgam çıkartmak

Kahve falında yeşil balgam çıkartmak hayatının alt üst olacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil balgam çıkartmak gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kahve falında yeşil balgam çıkartmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birinin balgam çıkardığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil balgam görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret eder.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak ticaret hayatını ilerleteceğine, aile içinde husumet gelişeceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet eder.

Kahve falında balgam tükürmek güzel bir hayat geçireceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balgam çıkarmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir