AnaSayfa / Genel / Kahve falında balgam yutmak

Kahve falında balgam yutmak

Kahve falında balgam yutmak çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, şansın kapanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında balgam yutmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında balgam yutmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında ağzından balgam çıktığını görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında balgam görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının balgamını görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil balgam çıkartmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balgam tükürdüğünü görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin balgam çıkardığını görmek çok yıpranacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir