AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bacaklarını kıllı görmek

Kahve falında başkasının bacaklarını kıllı görmek

Kahve falında başkasının bacaklarını kıllı görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bacaklarını kıllı gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında bacağından kıl almak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında bacaktan kıl temizlemek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına inanılır.

Kahve falında bacakta beyaz kıl görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakda kıl görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, başarı için fırsatların artacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir