AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında kırmızı ayakkabı aldığını görmek

Kahve falında kırmızı ayakkabı aldığını görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Kahve falında kırmızı ayakkabı aldığını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı aldığını görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı aldığını görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kırmızı gül aldığını görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin ayakkabı aldığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı altı görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir