AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayak yıkamak

Kahve falında başkasının ayak yıkamak

Kahve falında başkasının ayak yıkamak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayak yıkamak gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Kahve falında ayakları suyla yıkamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağını yıkadığını görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak rakiplerine yenileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini ayağını yıkamak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağı yıkamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, hasta ise bakacağına yorulur.

Kahve falında kirli ayak yıkamak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir