AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ayak yıkamak

Kahve falında kirli ayak yıkamak

Kahve falında kirli ayak yıkamak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, gelir kaybedeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kirli ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Kahve falında ayak kiri yıkamak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak yıkamak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, doğru işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli eli yıkamak alacaklıların kapısını aşındıracağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalettir.

Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kirli balkon yıkamak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işarettir.

Kahve falında kir yıkamak şansının ve bahtının açık olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir