AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin ayağını yıkamak

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, afiyette ve keyifte olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Hiç doğru yapmıyorsunuz.

Kahve falında eşinin ayaklarını yıkamak çalışmaları ile takdir toplayacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin ayağını yıkamak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin ayağını yıkadığını görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Kahve falında sabunla ayak yıkamak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını sabunla yıkamak epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Kahve falında kendi ayaklarını yıkamak rızık ve kazanç elde edeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin ayaklarını yıkamak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir