AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda ayaklarını yıkamak

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda ayak yıkamak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda el yıkamak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda bebek yıkamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir