AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ayağı yıkamak

Kahve falında ölü ayağı yıkamak

Kahve falında ölü ayağı yıkamak yenileceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Kahve falında ölü ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ölü ayağı yıkamak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarını yıkamak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak yıkamak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sağlığının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ayaklarını yıkamak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, iftiraya uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir