AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye terlik atmak

Kahve falında kediye terlik atmak

Kahve falında kediye terlik atmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında kediye terlik atmak gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Kahve falında kediye terlik atmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında terlikleri atmak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine terlik atmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik atmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birisine terlik atmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulur.

Kahve falında kediyi atmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye su atmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediye ekmek atmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir