AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağı kırık görmek

Kahve falında başkasının ayağı kırık görmek

Kahve falında başkasının ayağı kırık görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ayağı kırık gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak kırık görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, canla başla çalışacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ayağı kırık görmek saygınlığının artacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında ayağı kırık köpek görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir