AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yanlış işler yapacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulur.

Kahve falında ayağı kırık birini görmek zor durumların sona ereceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında ayağı kırık at görmek büyük bir karar verileceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kırığı görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek sevilip sayılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının kırık olduğunu görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık ayakla yürümek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir