AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ateş ettiğini görmek

Kahve falında başkasının ateş ettiğini görmek

Kahve falında başkasının ateş ettiğini görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, işlerin kapanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yenisinin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında askerin ateş ettiğini görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ateş ettiğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işaret eder.

Kahve falında silahla ateş edilmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında size ateş edildiğini görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında birine ateş edildiğini görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ateş edildiğini görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla ateş edildiğini görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir