AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin ateş ettiğini görmek

Kahve falında askerin ateş ettiğini görmek

Kahve falında askerin ateş ettiğini görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, işlerinin günden güne azalacağına, başının ağrıyacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında askerin ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Kahve falında askerin ateş ettiğini görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş edilmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine ateş edilmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin kendine ateş ettiğini görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini görmek zor ve kötü günler geçireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir