AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ateş edildiğini görmek

Kahve falında kendini ateş edildiğini görmek

Kahve falında kendini ateş edildiğini görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında ateş edildiğini görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının ateş ettiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek hayatının iplerini eline alacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine ateş edildiğini görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne ateş edildiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmek bekarlar için güzel bir evliliğe, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında ateşte et pişirmek sorunlarının günden güne azalacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir