AnaSayfa / Genel / Kahve falında size ateş edildiğini görmek

Kahve falında size ateş edildiğini görmek

Kahve falında size ateş edildiğini görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında size ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Kahve falında size ateş edildiğini görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında birinin size ateş ettiğini görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sizi takip ettiğini görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında eşinizin sizi terk ettiğini görmek görmediği yerlere gideceğine, bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini görmek hayatının afiyette geçeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir