AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure verildiğini görmek

Kahve falında aşure verildiğini görmek

Kahve falında aşure verildiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında aşure verildiğini gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında aşure verildiğini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında aşure dağıttığını görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, umutlarının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure piştiğini görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yerinde saymayacağına işaret eder.

Kahve falında aşure buğdayı görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure vermek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında aşurelik almak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir