AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure çorbası görmek

Kahve falında aşure çorbası görmek

Kahve falında aşure çorbası görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rahat şekilde geçineceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, kırılan kalplerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure çorbası gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında aşure çorbası yemek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure çorbası görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu aşure görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak geçimin daha kolay hale geleceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure yemek parasız günler geçireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede aşure görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir