AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna araba çarpmak

Kahve falında çocuğuna araba çarpmak

Kahve falında çocuğuna araba çarpmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna araba çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğuna araba çarpmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla bir çocuğa çarpmak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında araba sürerken birine çarpmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalettir.

Kahve falında arabalara çarpmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, her gün daha fazla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla insana çarpmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı arabaya çarpmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir