AnaSayfa / Genel / Kahve falında duran arabaya çarpmak

Kahve falında duran arabaya çarpmak

Kahve falında duran arabaya çarpmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, itibarını zedeleyeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kötü yola sapmayacağına alamet eder.

Kahve falında duran arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabayla kadına çarpmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında arabayı bir yere çarpmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza rivayet eder.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla birine çarpmak maddi olarak güç kazanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı arabaya çarpmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla adama çarpmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla duvara çarpmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir