AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının abdest aldığını görmek

Kahve falında başkasının abdest aldığını görmek

Kahve falında başkasının abdest aldığını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle sizi şaşırtabilirler veya beklenmedik hareketleri olabilir.

Kahve falında bir başkasının abdest aldığını görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin abdest aldığını görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının abdest aldığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işaret etmektedir.

Kahve falında boy abdest aldığını görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında yanlış abdest aldığını görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında gusül abdesti aldığını görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir