AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin abdest aldığını görmek

Kahve falında başka birinin abdest aldığını görmek

Kahve falında başka birinin abdest aldığını görmek kötü yollara gireceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında başka birinin abdest aldığını görmek çok büyük özgüven kazanacağına, para ve makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin büyük abdestini görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında başka birini abdest alırken görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birine abdest aldırmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ölen birinin abdest aldığını görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin abdest aldığını görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, gelirinin eksileceğine işaret eder.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek afiyette ve keyifte olacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir