AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sevilen bir kişi olunacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda abdest almak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, hak yolunu bulacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest aldığını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin abdest aldığını görmek acı tecrübeler edineceğine, hayıflanacağına yorulur.

Kahve falında babasının abdest aldığını görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir