AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının abdest aldığını görmek

Kahve falında bir başkasının abdest aldığını görmek

Kahve falında bir başkasının abdest aldığını görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok mutlu olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında bir başkasının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Kahve falında ölü birinin abdest aldığını görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında abdest aldığını görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında gusül abdesti aldığını görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının abdest aldığını görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin abdest aldığını görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının abdest aldığını görmek sorunların çabucak atlatılacağına, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boy abdest aldığını görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir