AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını uzun boylu görmek

Kahve falında başkasını uzun boylu görmek

Kahve falında başkasını uzun boylu görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını uzun boylu gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini uzun boylu görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden birini uzun boylu görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında boyu uzun erkek görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boy uzun erkek görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında boyu uzun görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu insanlar görmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir