AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyu uzun görmek

Kahve falında boyu uzun görmek

Kahve falında boyu uzun görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında boyu uzun gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Kahve falında birini uzun boylu görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında birini boyu uzun görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu erkek almak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına yorulur.

Kahve falında boyu uzun olmak büyük borçlara girmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasını uzun boylu görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu kadın görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir