AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu insanlar görmek

Kahve falında uzun boylu insanlar görmek

Kahve falında uzun boylu insanlar görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, başarılarının daim olacağına, bunun için sabırsızlanacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun boylu insanlar gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu insanlar görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun boylu insan görmek rızkının eksileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını uzun boylu görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini uzun boylu görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında uzun boylu birini görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir