AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret eder.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle öpüşmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine yorulur.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe sarılmak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında genç yakışıklı erkek görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı erkek görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yakışıklı erkek görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir