AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy uzun erkek görmek

Kahve falında boy uzun erkek görmek

Kahve falında boy uzun erkek görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında boy uzun erkek gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerin hayranlığını kazanabilir, dikkatlerini çekebilirsiniz ya da daha fazla toplum önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında çok uzun boylu erkek görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyu uzun erkek görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun boylu erkek almak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.

Kahve falında boy uzun erkek görmek rahat bir hayat sürüleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir