AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek iç sıkıntısına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, eşlerin boşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini uzun boylu gördüyseniz:

  • İlerme sağlamak istediğiniz konularda veya aşk hayatınız hakkında gerçekten etkileyici fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını uzun boylu görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini çok uzun boylu görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında boyu uzun görmek yolunda devam edeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini boyu uzun görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vefat eden birini uzun boylu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir