AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini uzun boylu görmek

Kahve falında ölmüş birini uzun boylu görmek

Kahve falında ölmüş birini uzun boylu görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yeni mallara sahip olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini uzun boylu gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında uzun boylu bir kadın görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalet eder.

Kahve falında birini uzun boylu görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kişinin afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını uzun boylu görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini uzun boylu görmek uzun yaşayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu erkek görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir