AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine inanılır.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, duygularının ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir