AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kendine geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak kurtuluş yollarına ulaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak büyük maddi zararlara uğrayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir