AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kişinin her türlü zenginliğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, doğru kararların alınacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işarettir.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek kazancını çoğaltacağına, fal sahibinin muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalettir.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir