AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak yeni işlerin geleceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına delalettir.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir