AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işarettir.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak yağmur yağmamasına, hastalıklarının azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir