AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla konuşup ağlamak

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak sermaye elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek zengin olunacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işarettir.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir