AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını sıkıntıda görmek

Kahve falında başkasını sıkıntıda görmek

Kahve falında başkasını sıkıntıda görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını sıkıntıda gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında başkasını sıkıntıda görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sıkıntıda olmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkıntıdan ağlamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sıkıntıda görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında para sıkıntısı görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işarettir.

Kahve falında sıkıntılı olduğunu görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu sıkıntıda görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir