AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkıntıdan ağlamak

Kahve falında sıkıntıdan ağlamak

Kahve falında sıkıntıdan ağlamak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, geçiminin zorlaşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, korkularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıkıntıdan ağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Kahve falında sıkıntıdan ağlamak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sıkıntıda görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini sıkıntılı görmek kem gözlere gelineceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine inanılır.

Kahve falında kızını sıkıntılı görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sıkıntıda olduğunu görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşını sıkıntılı görmek ortağından ayrılacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir